Esiintymiskoulutus / luento

Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Meillä on vuosien kokemus erilaisista esiintymistilanteista. Annamme myös yksityisvalmennusta. Ota yhteyttä.

Koulutus 
Rutiinilla ehtii tehdä enemmän virheitä. Esiintymisjännitystä on otettava sarvista kiinni. Helpon ja luontevan esiintymisen takaa löytyy yleensä paljon harjoittelua. 

Uskon, että kaikki osaavat esiintyä, jokainen omalla tavallaan. Omat vahvuudet kannattaa kaivaa esiin ja tehdä niistä voimavara. Persoonallisuutta on vaikea oppia, mutta persoonallista esiintymistä voi opetella.

Olen tuottanut ja käsikirjoittanut video- ja televisio -ohjelmia kauan. Se on kehittänyt omaa ymmärrystäni esiintymisestä. Olen kouluttanut monia ihmisiä viestimään ja esiintymään. 

Luento
Lasse Wikman puhuu luovasta työstä. Tarinan etsimisestä ja  menestyksen tavoittelusta. Onnistuakseen on annettava itselleen mahdollisuus myös epäonnistua. Menestysreseptiä hän ei tiedä, mutta on aina valmis sitä etsimään. Wikman noudattaa itse muutamaa hyväksi havaitsemaansa periaatetta:

  • Inspiraatiota odottava kuolee nälkään, istu alas ja tee
  • Kuuntele ja koe mitä ympärilläsi tapahtuu, anna kaikkien kukkien kukkia
  • Umpihulluudelle on annettava mahdollisuus, jokainen idea on tärkeä
  • Kaikki ovat luovia jollain tavalla
  • Kurkottamalla tarpeeksi pitkälle voi päästä vähän matkaa eteenpäin
  • Ole utelias

Esitys imaisee mukaansa ja antaa toivottavasti kuulijoille uusia ajatuksia.
Esitys räätälöidään aina kuulijoiden ja yrityksen mukaan.

Lasse Wikman