Iskusävel Oy


Iskusävel tekee tilausmusiikkia yrityksille ja yksityisille henkilöille.

Olemme tehneet koskettavia lauluja häihin sekä erilaisiin tapahtumiin. Räätälöity ja yksilöllinen laulu on syntymäpäivälahja, jonka päivänsankari muistaa koko elämänsä. Me olemme tämän nähneet ja kokeneet.
Laulujen takana ovat Petri Somer ja Lasse Wikman, jotka ovat pitkänlinjan musiikkiammattilaisia. Kaikki tuotannot tehdään studiossa ja ne ovat ns. radiotasoisia. Anna lahja, joka erottuu. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää.

Opettele tekemään biisejä

Voit tilata itsellesi yksityisopetusta räätälöidysti sopimuksen mukaan. Opettajina toimivat säveltäjä Petri Somer ja sanoittaja Lasse Wikman.

Petri Somer on useasti palkittu säveltäjä, jonka hittinenä on ollut viime vuosina tarkka. Hänen melodiansa voitti mm. Syksyn Sävel 2013 kilpailun ja sama kappale "Täydellinen elämä" valittiin myös vuoden iskelmäksi. Hän oli säveltämässä "Sinä ansaitset kultaa" -laulua, joka valittiin myös vuoden iskelmäksi 2014. Petri on tehnyt paljon kappaleita myös englanniksi kansainvälisille markkinoille. Hänet on palkittu myös Pro Iskelmä -palkinnolla. Petri valittiin vuoden musiikintekijäksi 2017.(Teosto)

Lasse Wikman on pitkän uran tehnyt sanoittaja, joka on uransa aikana tehnyt tekstin yli 700 lauluun.
Hän on opettanut sanoittamista monissa oppilaitoksissa sekä yksityisesti. Lasse on saanut useita henkilökohaisia kulta- ja platinalevyjä sanoituksistaan.

Halutessasi voit myös saada sparrausta ja opastusta musiikkialalle.
Tarjoamme myös lyhyitä kursseja (1-2pv) isommille ryhmille.
Kysy rohkeasti erilaisia mahdollisuuksia.
 

Päivässä sparraus ja demo
Saat sparrausta laulusi melodiaan ja tekstiin.
Lisäksi päivän aikana teemme sinulle demon, jota voit viedä eteenpäin.
Valmentajinasi on kaksi pitkän linjan ammattiaista:
Petri Somer ja Lasse Wikman.
Ota rohkeasti yhteyttä.