Näytelmät

Etsitkö näytelmää? Sopisiko joku näistä sinun ohjelmistoosi?
Kysy rohkeasti ja pyydä käsikirjoitus luettavaksesi. 

 

Ensi-ilta kesällä 2017

Eloa ja kuvaa

Musiikkinäytelmä Eloa ja kuvaa kertoo elokuvan tekemisestä Mäntyharjulla. Iso tuotanto tuo paikkakunnalle omat jännitteensä ja sekoittaa ihmisten arkea. Joillekin se on mahdollisuus singahtaa tähtiin. Kuvauskohtaukset saattavat tuoda katsojan mieleen otteita tutuista suomalaisista elokuvista. Hyväntuulinen näytelmä kunnioittaa myös satavuotiasta Suomea. Kantaesityksen pääosissa nähtiin mm. tangokuninkaalliset Maria Tyyster ja Jukka Hallikainen. Näytelmän ohjasi Pertti Lahti ja sen on käsikirjoittanut Markku Huovinen ja Lasse Wikman.
www.mantyharjunkesateatteri.net
 

TÄHDET TÄHTIEN TAKANA


Wärssy (Lasse Wikman) on kirjoittanut yhdessä Markku Huovisen kanssa musiikkinäytelmän Tähdet tähtien takana. Se sai ensi-iltansa heinäkuussa 2016. Wikman myös sanoitti suurimman osan näytelmän lauluista. http://www.mantyharjunkesateatteri.net/

Ensi-ilta 2016
Kuva: Matti Sipilä

UNTTU JA HÄÄPPÖSTÄ MENOA

Lastennäytelmä koko perheelle
Kirjoittanut Johanna Viksten ja Lasse Wikman.

Tarjoamme esitettäväksenne hyvän mielen ja poreen näytelmää lapsille sekä koko perheelle. Päähenkilö Unttu totuttelee äidin ja äidin miesystävän uuteen vauvaan, ihmettelee miksi koulussa pitäisi olla tönkkösuolattu muikku eikä saisi hyppiä. Unttu ja hänen serkkunsa Henriikka pohtivat miten sitä uskaltaisi olla oma itsensä ja saako aina olla? Pientä heittoa löytyy aikuisillekin, esimerkiksi suurista luokkaryhmistä. Näytelmä on terveysvaikutteinen ja osallistava; yleisön kanssa kommunikoidaan sekä yhdessä harjoitellaan uintiliikkeitä.

Näytelmään kuuluu lastenorkesteri Hääppösten lauluja sekä näytelmää varten sävellettyä musiikkia.